Меню-розкладка у закладах освіти

Меню-розкладка у закладах освіти єключовим елементом для організації збалансованого і здорового харчування дітей. Особливо актуальним це стало після введення нових норм харчування в школах та

Детальніше »

Оптимізація харчування в освітніх установах: Впровадження конструктора меню.

Важливість збалансованого харчування в освітніх закладах, особливо у дитячих садочках, не може бути переоцінена. Завдяки сучасним технологіям, з’явилися інноваційні рішення, такі як конструктори меню та

Детальніше »

Харчоблок. Безпека та якість.

Харчоблок – важлива складова ефективної роботи будь-якого закладу громадського харчування, а особливо закладу освіти. Від якості його обладнання та відповідності санітарним нормам залежить не лише

Детальніше »

Як захистити дітей від неякісних продуктів у закладах освіти

 Правильне харчування відіграє ключову роль у здоров’ї та розвитку дітей. У дитячих садках та школах, де харчування надається установою, важливо забезпечити якісні та безпечні продукти.

Детальніше »

Діджиталізація в закладах освіти

Цифрові технології стали неймовірно популярними, і вони вже торкнулися всіх аспектів нашого життя, у тому числі й освіти. Диджиталізація в освітній системі включає використання різних

Детальніше »